Zijn jullie een echt bedrijf?
Jazeker, en alhoewel we nog geen showroom hebben, kun je ons altijd bezoeken.
Zijn jullie fietsen ook te bezichtigen?
Ja, alle PopCycle modellen kun je zien en voelen. Ze zijn niet altijd op het bedrijfsadres, dus laat van tevoren even weten in welk model je geinteresseerd bent.
Hebben jullie fietsen op voorraad?
Soms wel, maar meestal bouwen we de fiets nadat de order geplaatst is.
Wat is de levertijd?
Dat hangt een beetje af van de levertijd van de onderdelen, maar reken toch wel op een maand of 3. De meeste Scapin modellen kunnen in 1 a 2 weken geleverd worden.
Vragen jullie een aanbetaling?
Voor onderdelen niet, die betaal je pas als je ze in handen hebt. Voor een PopCycle bike vragen we 50% aanbetaling bij het plaatsen van de order en de rest bij aflevering.
Welke garantie geven jullie?
We geven standaard een jaar garantie op het frame en alle onderdelen. Maar ook daarna moet je meteen contact met ons opnemen als er iets mis is. We vinden service aan onze klanten een van de belangrijkste zaken en we zullen dus altijd proberen het naar tevredenheid op te lossen.
Kan ik ook onderdelen wisselen voor andere?
Dat hangt van het model af. We zullen natuurlijk altijd luisteren naar de verzoeken van onze klanten, maar sommige onderdelen zien wij als essentieel voor het totaal van het ontwerp.
Wat zit er precies allemaal in het opgegeven gewicht?
Wellicht in tegenstelling tot andere fabrikanten zit in onze opgegeven gewichten echt alles, zodat je hetzelfde gewicht meet als je hem thuis op de weegschaal zet. Onze eerste modellen maken we bijna altijd voor onzelf en dat is dus framemaat large. Ook zitten de pedalen erbij en eventueel de bidonhouder, opzetstuur, etc. De gewichten zijn de gemeten gewichten van de bike zoals op de foto's. De enige uitzondering is de pedalen op de racefiets, deze zijn niet meegerekend.
Brengen jullie elk jaar nieuwe modellen uit?
In principe niet. We maken een bike een nieuw model als het ook werkelijk een nieuw ontwerp is. Natuurlijk krijg je op onze fietsen altijd de nieuwste componenten, maar we gaan geen oude modellen een nieuw kleurtje geven en het dan een nieuwe fiets noemen.